Οι Υπηρεσίες μας 

Αόρατη ορθοδοντική ή ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια αποκαλούμε τη διαδικασία αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών με τη χρήση λεπτών διαφανών ναρθήκων. Οι νάρθηκες αυτοί τοποθετούνται διαδοχικά στο στόμα και μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση. Κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών.Είναι η εναλλακτική και περισσότερο αποδεκτή αισθητικά λύση για όσα άτομα -συνήθως ενήλικες- θέλουν να κάνουν ορθοδοντική θεραπεία, αλλά τα κλασικά «σιδεράκια» τους αποθαρρύνουν.


Δες περισσότερα . . .


Ενδοστοματικός Σαρωτής 3shape Trios,

Όποιος δεν προχώρα μπροστά, μένει πίσω..

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε κοντά σας.Και σας το αποδεικνύουμε με πράξεις καθημερινά.Ένα υπερσύγχρονο σύστημα ενδοστοματικού σαρωτή 3 shape trios, ήρθε να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία, με γρήγορα και ακριβή ψηφιακά αποτυπώματα σε αληθινά χρώματα.


Δες περισσότερα . . .   

Πολλά ορθοδοντικά προβλήματα μπορούν να προληφθούν, εάν από την ηλικία των 6-7 ετών, αναζητήσουμε τη συμβουλή του οδοντιάτρου μας. Ιδιαίτερα, ορθοδοντικά προβλήματα σχετιζόμενα με προβληματική ανάπτυξη των γνάθων, μπορούν να αντιμετωπιστούν όσο η ανάπτυξη του παιδιού είναι υπό εξέλιξη, οπότε και μπορούμε να επέμβουμε με ειδικές συσκευές στο στόμα που θα δώσουν ορθοπεδικής φύσεως θεραπεία. Εάν κι εφόσον είναι απαραίτητο, εφαρμόζεται μια "πρώτη φάση" ορθοδοντικής θεραπείας, διάρκειας το πολύ ενός έτους, και συνήθως με κινητούς μηχανισμούς και όχι με σιδεράκια που κολλάνε στα δόντια. 

Δες περισσότερα . . . 

Παρόλο που στο παρελθόν είχε επικρατήσει η εσφαλμένη άποψη ότι η ορθοδοντική θεραπεία ενδείκνυται μόνο για παιδιά και εφήβους, κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές. Και οι ενήλικες μπορούν να προσβλέπουν σε ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο με τη βοήθεια της ορθοδοντικής εφόσον τα δόντια στηρίζονται από ένα υγιές περιοδόντιο.

Δες περισσότερα . . . 

Η θεραπεία με ενδοστοματική συσκευή (μασελάκι ύπνου) είναι μια λιγότερο παρεμβατική και εναλλακτική λύση, για πολλές διαταραχές της αναπνοής κατά τον ύπνο, όπως το Ροχαλητό και το Σύνδρομο Αποφρακτικής Υπνικής Άπνοιας (ΣΑΥΑ).                                                                                                     Είναι μια νέα διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος θεραπείας, συνεχώς αναπτυσόμενη, με καλά αποτελέσματα και πολλόυς ένθερμους υποστηρικτές. Μπορεί να είναι θεραπεία πρώτης επιλογής, αλλά για πολλούς η μοναδική εναλλακτική λύση! Συστήνεται παγκοσμίως από όλους τους ιατρούς ύπνου. 


Η Χειρουργική του Στόματος ή Στοματική Χειρουργική (Oral Surgery) περιλαμβάνει τη χειρουργική παθολογία και εγχειρητική της στοματικής κοιλότητας, δηλαδή τη μελέτη των εγχειρητικών τεχνικών και της παθολογίας των νοσημάτων που η αντιμετώπισή τους πραγματοποιείται με χειρουργική επέμβαση εντός των ανατομικών ορίων της στοματικής κοιλότητας. 


Δες περισσότερα . . .