Ενδοστοματικός Σαρωτής

Όποιος δεν προχώρα μπροστά, μένει πίσω.. 

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε κοντά σας.Και σας το αποδεικνύουμε με πράξεις καθημερινά.Ένα υπερσύγχρονο σύστημα ενδοστοματικού σαρωτή 3 shape trios, ήρθε να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία, με γρήγορα και ακριβή ψηφιακά αποτυπώματα σε αληθινά χρώματα.

Εύκολα, γρήγορα και προπάντων ανώδυνα !!

Αποτυπώματα με γύψο ?? Όχι πια !!


Ψηφιακά Αποτυπώματα με το 3shape Trios 

Πάμε να δούμε αναλυτικά το νέο μας σύστημα

Ο νέος ενδοστοματικός σαρωτής TRIOS 3 Wireless της 3Shape συνδέεται ασύρματα με το laptop, το TRIOS cart ή το Trios Move. Αυτό καταρρίπτει την ανάγκη για καλώδιο ανάμεσα στον ενδοστοματικό σαρωτή και στον υπολογιστή δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία στον χρήστη.

Η έγχρωμη σάρωση με πραγματικά χρώματα και η δυνατότητα ψηφιακής χρωματοληψίας που διαθέτει δίνουν μια θαυμάσια εμπειρία στον ασθενή και το κάνουν να ξεχωρίζει.


Πραγματικό Περιστατικό
Πραγματικό Περιστατικό


Για να κάνουμε την σάρωση πιο εύκολη, το ΤRIOS 3 Wireless wand, όπως σε όλα τα μοντέλα TRIOS, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πλοηγήσετε μεταξύ σελίδων σάρωσης στον υπολογιστή χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να ακουμπήσετε το πληκτρολόγιο η το ποντίκι όταν σαρώνετε έναν ασθενή.

Τον ασύρματο ενδοστοματικό σαρωτή TRIOS τον χαρακτηρίζει η διαστημική ταχύτητα, η διαπιστευμένη υψηλή ακρίβεια, η κορυφαία τεχνολογία και τον κατέστησαν νικητή του βραβείου Cellerant Best of Class Technology Award για τους Ενδοστοματικούς Σαρωτές τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεχόμενα.

Δείτε φωτογραφίες απο πραγματικά περιστατικά μας 


Πραγματικό Περιστατικό
Πραγματικό Περιστατικό
Πραγματικό Περιστατικό
Πραγματικό Περιστατικό
Πραγματικό Περιστατικό
Πραγματικό Περιστατικό


Ας παρακολουθήσουμε μερικά εντυπωσιακά βιντεάκια που αφορούν το νέο μας σύστημα 


Όραμα μας  . . .

Να δώσουμε στους ανθρώπους που θα μας εμπιστευτούν ενα αυθεντικό, υγιές, λαμπερό και αβίαστο χαμόγελο ! 

Χρησιμοποιώντας τις πλέον συγχρονές μεθόδους της ορθοδοντικής για βέλτιστα αποτελέσματα και καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών σας ,είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε.

Δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε ! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.