Γνωρίζουμε ότι η επιλόγη ορθοδοντικού είναι μια δύσκολη απόφαση, γιαυτό και έχουμε θέσει ως στόχο, μέσα απο ένα πλήρως εξοπλισμένο, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, συνδυάζοντας τη μακροχρόνια εμπειρία με νέες γνώσεις και τεχνικές, να σας εξασφαλίζουμε μια ευχάριστη και σύντομη κατά το δυνατόν ορθοδοντική θεραπεία, που θα σας προσφέρει στοματική υγεία και ομορφιά, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή σας και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής σας.  

Τα Ιατρεία μας βρίσκονται στην συμβολή των οδών Ελ.Γονή 10-12 και Σοφοκλέους στην Λιβαδειά και στην Ανδρούτσου 23 στην Άμφισσα, όπου παρέχουμε αποκλειστικά ορθοδοντικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες χρησιμοποιώντας τις πλέον συγχρονές ορθοδοντικές μεθόδους.

 

Να δώσουμε στους ανθρώπους που θα μας εμπιστευτούν ενα αυθεντικό, υγιές, λαμπερό και αβίαστο χαμόγελο !

Με το πρώτο ραντεβού και μετά την ανάλυση των διαγνωστικών στοιχείων ,καταστρώνεται και υλοποιείται από την επιστημονική μας ομάδα, εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας με στόχο να σας διασφαλίσει ένα αισθητικά και λειτουργικά άρτιο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιώντας τις πλέον συγχρονές μεθόδους της ορθοδοντικής για βέλτιστα αποτελέσματα και καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών σας ,είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε.

Δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε !